Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mages of Mystralia στο PC

*
H Borealys Games ανακοίνωσε πως ο πρώτος της τίτλος με την ονομασία Mages of Mystralia αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου για PC, μέσω της πλατφόρμας του Steam, και για να το γιορτάσει παρουσίασε ένα νέο trailer για τον τίτλο. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει -επίσης- για PlayStation 4, Xbox One, όμως επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία με την εταιρεία να δεσμεύεται πως θα έχει νέα σύντομα. Το Mages of Mystralia είναι μια μίξη Legend of Zelda και Harry Potter, ενώ λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα ξόρκια που επιθυμούν μέσα από εκατομμύρια συνδυασμούς. Η τιμή του τίτλου έχει οριστεί στα 24,99 ευρώ και στη συνέχεια ακολουθεί το launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*